Craiova: 20 de craioveni, traşi în ţeapă de un patron PDL abonat...

Craiova: 20 de craioveni, traşi în ţeapă de un patron PDL abonat la bani publici

1.678
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulţi craioveni susţin că nu şi-au încasat drepturile salariale de la o firmă de pază din Giurgiu, Rotw Guard Security SRL. Respectiva societate a avut un contract cu Direcţia Judeţeană pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj. Instituţia şi-a onorat drepturile contractuale, însă firma nu şi-a plătit angajaţii.

Oamenii care au lucrat ca agenţi de pază la Rotw Guard Security SRL afirmă că nu au primit banii de mai bine de cinci luni, iar de la 1 ianuarie, contractul firmei cu DJASPC Dolj a încetat.
“Suntem 20 în această situaţie, nu ştim dacă ne vom mai recupera banii, pentru că firma nu mai lucrează în Craiova. Am sunat la Bucureşti, dar nu mai dăm de ei”, spune unul dintre foştii angajaţi, sub protecţia anonimatului.
Directorul DJASPC, Florin Stancu, a auzit de problemele dintre angajaţi şi firmă, însă nu poate face nimic.
“Noi am plătit contractul, îmi pare rău pentru situaţia angajaţilor, dar nu avem cum să îi ajutăm”, a declarat Stancu.
Telefonul fix al SC Rotw Guard Security a fost deconectat, iar la un număr de la dispecerat unde am reuşit să vorbim, un bărbat a susţinut că oamenii îşi vor primi banii.
Patronul societăţii respective, Mihai Balotă, a mai apărut în mass-media cu eticheta de “băiat deştept”. Balotă, consilier PDL, a obţinut, de-a lungul timpului, contracte cu statul, mai exact cu Ministerul Apărării Naţionale, angajaţii săi lucrând pentru mai multe unităţi militare din ţară.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.