Goga, RAT vs. Fraţii Bacriz: „Între patru ochi, mi s-a propus să...

Goga, RAT vs. Fraţii Bacriz: „Între patru ochi, mi s-a propus să cumpăr afacerea”

4.932
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,60)

Disputa dintre Regia Autonomă de Transport (RAT) Craiova şi operatorul „Fraţii Bacriz” va continua în sala de judecată, pentru că acesta din urmă refuză să participe la cheltuielile suportate în prezent doar de Regie, pentru înstreţinerea staţiilor de autobuz din oraş.

Potrivit directorului RAT Craiova, Alin Goga, procesul cu Bacriz este în faza de plângere prealabilă. „Am rugat un alt operator (Fraţii Bacriz n.r.) să participe la cheltuieli, dar a atacat hotărârea Consiliului Local. A spus că cine îi dă euro, îi este prieten, cine îi ia euro, e duşmanul lui. Eu prefer să-i fiu duşman. Dânşii s-au supărat brusc„, a afirmat, azi, Alin Goga.
Directorul RAT susţine că „
între patru ochi, dânsul (patronul Bacriz n.r.) mi-a propus să-i cumpăr afacerea şi să-i dau un milion şi jumătate de euro pentru nişte gioarse, scuzaţi-mi cuvântul. Voia să-i preiau şi oamenii şi stocurile de motorină, tot. Microbuzele acelea nu fac mai mult de 300.000 de euro. Unele mai sunt buine doar pentru dezmembrat, doar câteva ar mai putea intra în circulaţie„, a declarat Goga.
El spune că a refuzat să cumpere societatea pe banii Primăriei şi ai Regiei de Transport şi că este absolut normal ca Bacrizul să plătească pentru că foloseşte staţiile administrate de Regie. „
Ei marşează pe faptul că e o măsură neconcurenţială să nu-i mai lăsăm să oprească în staţii. Noi susţinem existenţa concurenţei, dar despre loialitate nu vorbeşte nimeni. Nu e concurenţă neloială ca noi să plătim şi ei doar să folosească. Trebuie să plătească solidar cu RAT-ul pentru întreţinerea staţiilor pe care le utilizează. Deszăpezirea, curăţenia, iluminatul lor – toate costă!„, s-a plâns Alin Goga.
Directorul susţine că dacă procesul va fi unul corect, le va lua „foarte mulţi bani” celor de la Bacriz.



6 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-01-2013
    Mesaje
    7

    nu te pune …cu libanezu’

  2. #2
    Gamer
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    187

    ce dracu de cheltuiel la stati ? merg din brazda pana la Auchan , zilnic, si nu vad decat un panou pe care scrie in cat timp vine autobuzul si nici ala nu merge….o banca acolo, copertina ceva ? nimic ! Un om de rahat si gogu asta ! sa nu ia nimic de la aia cu bacrizu!

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-05-2008
    Locatie
     craiovitza
    Mesaje
    45

    Daca tu ai avea un wc-u si unu’ ar veni si s’ar ‘c..a’ in el si pe deasupra iti mai foloseste si hartia si il lasa si nespalat? ti’ar conveni ?

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    435

    Atacati cu pret-ul la bilete mai mic ,simplu. 3 calatorii cu 5 lei ar fi un inceput.Nu mai cumpara nimeni bilete cu 2 lei de la bacriz atunci. Apropo dati spre vanzare bilete la sofer .

  5. #5
    Gamer
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    188
    Citat Mesaj initiat de orlando29
    Daca tu ai avea un wc-u si unu’ ar veni si s’ar ‘c..a’ in el si pe deasupra iti mai foloseste si hartia si il lasa si nespalat? ti’ar conveni ?

    ce anume foloseste bacrizu din statia celor de la RAT ? stau pe trotuar in picioare in ploaie…eu mai mult de o pancarda cu „in cat timp vine autobuzul ” ,nu vad in stati…

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Mesaje
    353

    Ce statii a amenajat RAT? Rezumat:

    – Table puse in copaci sau pe stalpi

    – 2-3 copertine amenajate de altii in regim de sponsorizare

    – Spatii amenajate de privatii care aveau magazin in statie, demolate ulterior de care Primarie (si pe cei care au scapat pentru moment ii paste demolarea cat de curand)

    – alveole amenajate pe strazile principale pe bani de la UE, nu de la RAT, alveole in care soferii RAT nu servesc; mai bine opresc pe banda I si la plecare se lanseaza pe banda II fara semnalizare, ca au sub cur 20 de tone de fiare si au prioritate de gabarit.

    Zambeşte !!! Maine va fi mai rău . . .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.