Criminalul din Corabia s-a reactivat pe Facebook

Criminalul din Corabia s-a reactivat pe Facebook

550
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urma dezvăluirilor făcute de Gazeta Nouă despre faptul că Grecu este foarte activ pe reţeaua de socializare Facebook, în ciuda detenţiei, tânărul corăbian şi-a dezactivat contul. Cu toate acestea, cel acuzat de crimă nu a putut să stea prea mult departe de reţeaua de socializare, zilele trecute, reactivându-şi contul. Mai mult, se pare că Laurenţiu Grecu are pe numele său mai multe conturi alternative, şi aici găsindu-se fotografii din Penitenciarul Craiova.

 

Grecu a postat chiar fotografii cu el din baia penitenciarului, expunându-şi pentru prietenii săi din libertate noile tatuaje făcute după gratii. Judecat pentru crimă, el îşi „omoară” timpul dând like diverselor pagini ale site-ului de socializare sau făcându-şi noi prieteni virtuali, câţiva dintre ei fiind şi ei deţinuţi. Cele mai recente fotografii cu el, în bustul gol, au primit şi aprecieri, dar şi comentarii. Cel mai probabil, deţinutul continuă să folosească un telefon mobil cu internet de pe care accesează aplicaţia Facebook.

Tribunalul Olt a respins, pe 16 februarie, cererea lui Grecu şi a complicelui său, Iulian Vişan, de ridicare a măsurii arestului preventiv. Următorul termen al procesului a fost fixat pentru 13 februarie, la această dată urmând să fie audiaţi trei martori.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.