Craiova: Grupările „Utopia” şi „Brigada 26” nu salută discuţiile cu Mititelu

Craiova: Grupările „Utopia” şi „Brigada 26” nu salută discuţiile cu Mititelu

972
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Două grupări din Bănie – „Utopia” şi „Brigada 26 (Peluza Nord)” au transmis, astăzi, un mesaj prin care îi cer patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, să plece de la conducerea clubului, întrucât „şi-a bătut joc de milioane de suporteri” şi „este principalul vinovat pentru situaţia actuală a echipei”. Cele două grupuri mai susţin că nu sunt dispuse la nicio întâlnire cu Adrian Mititelu şi se arată neîncrezătoare în ultimele declaraţii ale acestuia.

Grupările Utopia şi Brigada 26 (Peluza Nord Craiova) precizează faptul că singura noastră dorinţă este înlăturarea actualului “finanţator” de la conducerea clubului. Nu vrem să mai avem de-a face cu o astfel de persoană, care a pătat deja prea mult istoria clubului, care şi-a bătut joc de milioane de suporteri şi care este principalul vinovat de situaţia actuală a echipei. Deci, precizăm că nu ne interesează şi nu o să participăm niciodată la o întâlnire cu acest personaj oribil din istoria Ştiinţei noastre mult iubite. 

Ne este dor de Craiova noastră, aşteptăm cu lacrimi în ochi un meci pe Oblemenco, dar nu putem să ne bucurăm cu adevarat decât în momentul în care o să scăpam definitiv de persoana care ne-a umilit atâţia ani„, se arată în comunicatul semnat de cele două grupări.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2243

    Au dreptate baietii

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    628

    Au mare dreptate!
    Mititelu e omul care a distrus Universitatea Craiova!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.