Craiova: Ce a rămas după demolarea vilei din bloc: o gaură! (Foto)

Craiova: Ce a rămas după demolarea vilei din bloc: o gaură! (Foto)

2.778
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Demolarea super-balconului de la blocul S2 din Craioviţa Nouă s-a încheiat. În locul viluţei ridicate de proprietarul celor două apartamente, pe suprafaţa cărora a fost ridicată construcţia de 40 de mp, a rămas acum o… gaură, pentru că Alexandru Pîrlea, „arhitectul” de ocazie, a dărâmat unul dintre zidurile blocului, situat în apartamentul de la etaj. Acesta susţine că acum îngheaţă de frig şi se acoperă cu trei, patru pături. Numai că, în ziua demolării, artistul Pîrlea, angajat al Filarmonicii „Oltenia”, a declarat presei că apartamentul de la etaj îi aparţine fiicei celei mari, care este plecată în Dubai, unde lucrează cu acte în regulă, la Filarmonica din oraşul respectiv, iar în apartament nu locuieşte nimeni.
„Am rămas fără balconul de la etaj şi nu am nici bani să mă apuc acum de renovări. Totul arată acum ca după război. Noaptea este frig în apartament şi ne acoperim cu trei, patru pături. Am greşit, iar acum am plătit. Eu am tot încercat să obţin autorizaţie de construcţie, însă în urmă cu trei ani reprezentanţii primăriei mi-au spus să stau liniştit că nu o să păţesc nimic”, a spus Alexandru Pîrlea.

Vezi aici poze din ziua demolării:http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/ce-n-a-vazut-parisul-vila-cu-etaj-intr-un-bloc-din-craiovita-noua-demolata-de-autoritati.html



4 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-04-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    20

    Asata e nebun rau de tot.Poi nu-ti faci ma nene casa daca vrei casa …………………………..

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     11-01-2007
    Locatie
     In corcoduAŸ
    Mesaje
    1699

    Made in Romania!

    Decodare oficiala permenenta Apple iPhone 3Gs 4 4s 5 pe baza de IMEI
  3. #3
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     P'aici
    Mesaje
    551

    „Eu am tot încercat să obţin autorizaţie de construcţie, însă în urmă cu trei ani reprezentanţii primăriei mi-au spus să stau liniştit că nu o să păţesc nimic”

    Prostia romaneasca in prime-time. Nu primesti autorizatie, nu primesti nicio hartie, NIMIC, care sa ateste ca ai dreptul sa construiesti o anexa la bloc dar tu mergi inainte pentru ca ti-a zis tie unul ca „nu-i bai frate”. Ma bucura totusi reactia lui, a gresit a platit…cat se poate de corect.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Mesaje
    120

    „Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul.” Si minte unora. O fi fost consumator de coniac, din reclama cu Dorel.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.