Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova

Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova

720
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova, înființat prin dispoziția primarului municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a acționat, la nivelul întregului oraș, în intervalul 26-27.01.2013, pentru fluidizarea traficului rutier în urma căderilor de zăpada.

În această activitate au fost împrăștiate 1.925,27 t de material antiderapant, folosindu-se 48 de utilaje. Pentru degajarea căilor rutiere de pe teritoriul municipiului Craiova, precum și pentru curățarea trotuarea de zăpadă și gheață, au fost angrenate 178 persoane din cadrul S.C. Salubritate Craiova S.R.L, R.A.A.D.P.F.L. Craiova și S.C. Termo Craiova S.R.L.

În cursul zilei de astăzi, 27 ianuarie 2013,  echipele de intervenție vor continua să acționeze pentru deszăpezirea trotuarelor din zonă școlilor, spitalelor și piețelor.

Executivul Primăriei municipiului Craiova revine cu rugămintea, către toți cetățenii să parcheze regulamentar autoturismele, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din orașului. În caz contrar, autoturismele vor fi ridicate și se vor aplica sancțiuni.

Totodată, conform HCL 319/2009, modificată și completată prin HCL 279/2011 „neindepartarea imediată a zăpezii și gheții de pe trotuarele din fața imobilelor și a curților acestora deținute sub orice fel de titlu, precum și neinlaturarea sloiurilor de gheață (țurțuri) se sancționează cu amendă cuprinsă între 500-1500 LEI pentru persoanele fizice, și 1.000-2.500 LEI pentru persoanele juridice”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.