Dolj: Razii de amploare, în baruri şi discoteci

Dolj: Razii de amploare, în baruri şi discoteci

399
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii şi jandarmii doljeni au efectuat controale şi verificări la 198 unităţi de alimentaţi publică – baruri şi dicoteci, fiind legitimate 600 persoane, dintre care 128 au fost controlate sumar de arme albe. De asemenea, au fost instituite 36 de filtre rutiere şi au fost controlate în trafic peste 500 de autovehicule doar în acest sfârşit de săptămână, pentru că la nivelul judeţului Dolj au fost organizate şi executate două razii având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică, precum şi pentru  prevenirea accidentelor de circulaţie.

Aproximativ 400 efective au participat la razie, dintre care poliţişti de la formaţiunile de ordine publice, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor. Activităţile s-au desfăşurat în sistem integrat în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

În cadrul raziei au fost constatate 34 fapte penale, dintre care 24 prinderi în flagrant, pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi au fost aplicate 348 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 105 716 lei, 21 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării, iar 9 certificate de înmatriculare au fost retrase.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    831

    au facut ceva deranj…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.