Sorin Cârnu: „Sperăm ca FRF să dea o lege prin care şi...

Sorin Cârnu: „Sperăm ca FRF să dea o lege prin care şi locul secund să ducă în Liga a II-a”

376
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Jucător de bază în angrenajul echipei pregătite de tehnicianul Iordan Eftimie, Sorin Cârnu aşteaptă cu interes pregătirea centralizată de la Predeal, unde caracalenii vor pleca pe 4 februarie.

 

„Ne pregătim la Deveselu şi aşteptăm să plecăm în cantonament la Predeal. Sper să ne pregătim cât mai bine, să ne întoarcem sănătoşi şi să ne continuăm cursa de recuperare a punctelor pe care liderul ACS Berceni le are faţă de noi”, a spus Cârnu, care a venit la Caracal în mandatul tehnicianului Daniel Mogoşanu, după ce echipa a retrogradat din Divizia B.

Fundaşul dreapta de la FC Caracal este în continuare optimist şi speră ca Federaţia Română de Fotbal să decidă ca şi locul al doilea din serie să promoveze direct în Liga a II-a.

 

„Sperăm să terminăm măcar pe locul doi în serie. Nu ar fi imposibil să recuperăm diferenţa faţă de Berceni, dar au o echipă foarte bună. Totul în acest retur depinde de noi, trebuie să avem mai multă ambiţie, să ne pregătim şi să avem evoluţii cât mai bune, constante. Încă mai sperăm ca FRF să dea o lege prin care şi locul al doilea să ducă în Liga a II-a, mai ales că foarte multe echipe se confruntă cu mari probleme financiare, multe cluburi abandonând competiţia”, a adăugat Cârnu.

 

Deşi în ediţia anterioară nu prea a jucat, fotbalistul din Bucureşti a evoluat în majoritatea partidelor pe care FC Caracal le-a susţinut în prima parte a acestui sezon.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.