Poliţista Melania Renghea, trimisă la psihiatrie

Poliţista Melania Renghea, trimisă la psihiatrie

375
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Melania Renghea a fost audiată, marţi, timp de două ore, la Institutul de Medicină Legală din Craiova. Poliţista a fost examinată de o comisie formată din doi psihiatri şi un medic legist.

La ieşirea de la IML, Renghea a spus că a fost o experienţă traumatizantă pentru ea.

 

„A fost greu, vă daţi seama că mi-a fost greu să retrăiesc acele momente şi să vorbesc despre ele. Eu m-am prezentat aici pentru că am fost chemată, ce urmează acum, nu ştiu. Le-am spus adevărul”, a susţinut poliţista.

Melania Renghea a mai declarat că nu are decât să se conformeze deciziei procurorului de a schimba încadrarea juridică, în cazul său, în tentativă de omor calificat.

 

„Dacă domnul procuror asta a decis… nu cred că se schimbă cursul anchetei, asta e!”, a mai spus Melania Renghea.


„I s-a recomandat internarea într-o clinică de specialitate”

Psihiatrii şi medicul legist care au stat de vorbă cu Melania Renghea, marţi, i-au recomandat poliţistei să se interneze într-o clinică unde să i se facă un examen psihiatric.

 

„Am primit o solicitare scrisă din partea organelor de cercetare, în cazul de faţă din partea Parchetului Curţii de Apel Craiova, de evaluare a doamnei Melania Renghea. Această evaluare a avut loc, am discutat cu doamna Renghea, dar detalii nu vă pot oferi, pentru că acestea sunt confidenţiale, medic-pacient. I s-a recomandat internarea într-o clinică de specialitate, acolo unde i se va face şi un examen psihiatric, aşa cum indică procedura în astfel de cazuri. Când se va prezenta la noi cu biletul de externare, pe baza referatelor se va putea face o concluzie. Până atunci este impropriu să mă exprim cu privire la starea de sănătate a pacientei”, a declarat Roxana Zăvoi, director IML Craiova şi membră a comisiei care a expertizat-o pe poliţistă.

 

Cu toate acestea, Melania Renghea nu este obligată să se interneze într-o clinică de psihiatrie, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, raportul comisiei nu va putea fi finalizat. În 26 decembrie, poliţista Melania Renghea de la Poliţia Balş şi fostul său superior Gheorghe Barbu au ajuns la spital după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o, l-a înjunghiat pe acesta în abdomen.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.