Hoţi de animale – în arestul IPJ Dolj

Hoţi de animale – în arestul IPJ Dolj

305
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au definitivat cercetările în două dosare penale, înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi, privind două furturi de ovine comise pe raza comunei Ghidici, prin identificarea autorului în persoana lui P.NICOLAE, 32 de ani, din comuna Rast, Dolj.

În urma probatoriului administrat s-a constatat că la comiterea furtului de ovine de la stâna părţii vătămate G.CONSTANTIN, din comuna Ghidici, împreună cu P.NICOLAE a participat şi V.MARIUS, 37 de ani, din comuna Rast.

Totodată, în sarcina celor doi inculpaţi s-a stabilit că sunt autorii a încă patru fapte de furt de animale aflate în evidenţa secţiei, comise pe raza comunelor Seaca de Câmp şi Ghidici în perioada martie – noiembrie 2012.

Pe numele celor doi, magistraţii Judecătoriei Calafat au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.