iQuest deschide un nou centru de dezvoltare software la Craiova

iQuest deschide un nou centru de dezvoltare software la Craiova

619
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Grupul iQuest, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii software, deschide un nou birou la Craiova, unde va angaja până la sfârşitul anului 40 de specialişti IT, fiind vizate persoane cu experienţă în domeniul dezvoltării software, dar şi absolvenţi de facultate. Compania ajunge astfel la patru centre de dezvoltare software în România, după cele din Cluj-Napoca, Braşov şi Sibiu, unde în prezent numără peste 450 de specialişti.

„Craiova este un centru universitar important din ţară, în care specializările IT joacă un rol strategic. Numărul mare de absolvenţi, cât şi calitatea acestora ne-au determinat să realizăm această investiţie. Pe lângă aceste avantaje majore, se adaugă şi prezenţa unui mediu de business competitiv şi stabil, precum şi existenţa unui aeroport internaţional, care sperăm să fie dezvoltat în continuare, pentru a asigura o bună legătură cu clienţii globali ai companiei”, a declarat Cornelius Brody, fondator şi CEO al grupului iQuest.
Cunoştinţe tehnice şi calităţi necesare la angajare

Pentru biroul din Craiova, iQuest caută candidaţi specializaţi în tehnologiile Java, .NET şi SharePoint, dezvoltatori web şi de aplicaţii mobile, testeri software şi web design-eri, specialişti în baze de date şi business intelligence.

„Vom căuta tot timpul persoane în măsură să absoarbă cu uşurinţă valorile noastre organizaţionale, dar, în acelaşi timp, cu potenţial de creştere profesională. Pe lângă cunoştinţele tehnice, candidaţii trebuie să fie proactivi, dedicaţi muncii pe care o desfăşoară, creativi, să aibă cunoştinţe solide de limba engleză şi să fie pasionaţi de ceea ce fac. Ca întotdeauna, vom pune accent pe un echilibru între abilităţile tehnice şi cele care ţin de personalitatea candidaţilor”, apreciază Răzvan Voica, HR Manager iQuest.

Ca şi restul centrelor de dezvoltare iQuest, biroul din Craiova va furniza servicii şi soluţii software pentru industriile: life sciences, servicii financiare, telecomunicaţii, logistică şi media. În prezent, aproximativ 90% dintre afacerile companiei sunt realizate cu clienţi din Europa de Vest, cu precădere în Germania, Elveţia, Marea Britanie şi Ţările Scandinave. În plus, atunci când sunt identificate oportunităţi concrete pentru piaţa locală, echipa iQuest Craiova se va implica şi în proiecte autohtone de dezvoltare software.

Noul sediu va fi situat în centrul oraşului, în ansamblul de birouri Continental Business Center.

Sursa: http://pcworld.ro/



1 COMENTARIU

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     20-07-2011
    Locatie
     Cuba
    Mesaje
    27

    Not bad

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.