Familia procurorului din Slatina, acuzată de cămătărie, a făcut recurs împotriva sentineți...

Familia procurorului din Slatina, acuzată de cămătărie, a făcut recurs împotriva sentineți date de instanță

339
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Judecătoria Craiova i-a condamnat pe Alin Constantin, fratele judecătorului Luis Constantin din Slatina, dar și pe Tudor Constantin, la câte trei ani de închisoare cu suspendare pentru șantaj. Cei doi tineri au făcut recurs la Curtea de Apel din Craiova, care se va judeca în februarie.

Alin Constantin este fratele unui judecător din Slatina, iar Tudor Constantin este un verișor al acestuia. Amândoi sunt din Craiova și au fost arestați în 2010, după ce l-au șantaj pe Costinel Diculescu, patronul de la ‘’Patria Imobiliare’’.Cei doi au fost condamnați la câte trei ani de închisoare cu suspendare, însă au făcut recurs la Curtea de Apel din Craiova.

Costinel Diculescu a împrumutat de la fratele procurorului Luis Constantin și de la Tudor Constantin suma de 95.000 de euro. Omul de afaceri a plătit în total suma de 240.000 de euro. Cei doi tineri i-au mai cerut patronul de la ”Patria Imobiliare” încă 100.000 de euro. Craiovenii i-au spus că dacă nu este de acord va trebui să plătească cu viața.

Diculescu nu a mai suportat să fie amenințat de cei doi tineri și a mers direct la procurorii DIICOT Craiova, unde a povestit totul. Alin Constantin, fratele judecătorului și verișorul lui, Tudor Constantin, i-au pus lui omului de afaceri o dobândă de 350%, pe sistemul dobândă la dobândă săptămânală. Cum Diculescu nu a mai avut de unde să plătească suma de 100.000 de euro, tinerii i-au cerut mai multe imobile.
Judecătoria Craiova i-a condamnat pe Alin Constantin și pe Tudor Cosntantin, la câte trei ani de închisoare cu suspendare pentru șantaj. Inculpații au făcut recurs, iar magistrații Curții de Apel din Craiova au stabilit amânat dosarul pentru luan februarie.

Costinel Diculescu, patronul de la ”Patria Imobiliare”, a fost și el arestat și este cercetat în două dosare penale pentru înșelăciune.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.