Salonul Tattoo Piercing Sfinx – sfaturi, reduceri si alte informatii utile

Salonul Tattoo Piercing Sfinx – sfaturi, reduceri si alte informatii utile

3.869
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Infiintat inca din 2001, salonul profesional Tattoo Piercing Sfinx si-a pus amprenta in domeniul artei corporale, fiind liderul pietei de specialitate din Craiova si un nume recunoscut in intreaga tara.

Situat pe strada Brestei, nr 34, salonul va asteapta intr-un spatiu autorizat, cu personal specializat in tatuaje si montarea body piercingurilor, ce are in vedere atat aspectul lucrarilor pe care le realizeaza, cat si sanatatea dumneavoastra. Ca fondator al Uniunii Tatuatorilor din Romania, Tattoo Sfinx respecta cu rigoare normele sanitare si de igiena, pe site-ul lor gasindu-se toate autorizarile si certificarile legale necesare pentru a putea oferi clientilor o experienta sigura, intr-un mediu adecvat.

Exista o serie de reguli pe care personalul salonului Sfinx le pune in vederea celor care isi doresc un tatuaj sau un piercing, pentru a-i ajuta sa distinga serviciile profesionale, facute intr-un cadrul legal organizat, de cele realizate la negru, in saloane neautorizate, unde serviciile de proasta calitate va pot pune in pericol sanatatea. Asadar, cateva dintre cerintele pe care trebuie sa le urmariti inainte de a va face o lucrare, de orice fel, intr-un salon de tatuaje sunt:

Verificati daca salonul respectiv este autorizat pentru a efectua tatuaje si body piercing.

Informati-va daca personalul este calificat in ocupatiile de tatuator si montator bijuterii pe corp.

In salon trebuie sa fie expuse vizibil preturile/lucrare, Certificatul de inmatriculare al firmei (CUI), autorizatiile de functionare avand specificarea domeniului de activitate, atestatele operatorilor, certificatele de calitate si certificatele de conformitate pentru bijuterii si aparatura.

De asemenea, aveti grija ca sala de lucru sa fie curata, operatorul sa nu se afle sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante, ustensilele si materialele ce vor fi folosite sa fie sterile (noi sau avand indicator de sterilizare), iar operatorul sa foloseasca halat si manusi de protectie!

In caz contrar, NU ACCEPTATI SERVICIILE OFERITE!

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul www.sfinx-tattoo.ro, site-ul principal de unde puteti accesa pagina salonului Tattoo Piercing Sfinx, cu toate detaliile de care aveti nevoie, pagina Uniunii Tatuatorilor din Romania si pe cea a magazinului online.

Pana la sfarsitul lunii februarie aveti parte de o reducere de 10% pentru piercinguri si tatuaje.

Pentru informatii si programari sunati la: 0768 485 629, 0763 782 596.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    268

    II recomand!

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     24-12-2008
    Mesaje
    103

    eu la prima strigare nu prea, vedem dupa ce il refac…

    Tel: 0764.046.035

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.