Dolj: Poliţist acuzat că a bătut doi bătrâni din comuna Podari

Dolj: Poliţist acuzat că a bătut doi bătrâni din comuna Podari

962
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Stelian Stîrcu, șef de post la Postul de Poliție Țuglui, Dolj, este acuzat că a bătut doi bătrâni din comuna Podari. Victimele au ajuns la spital și au primit îngrijiri medicale, întrucât bărbatului i-a fost ruptă mâna, iar femeii i-a fost spart capul.  În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate dacă polițistul se face vinovat de acuzațiile care i se aduc. Şeful de Post din Ţuglui susține că este nevinovat, dar a fost eliberat din funcţie până la încheierea anchetei. (Foto: www.lupamea.ro)
Ion Badea, în vârstă de 75 de ani, din comuna Podari, dar și Ioana Panduru, în vârstă de 73 de ani, din localitate, au ajuns aseară la Spitalul Județean din Craiova, după ce au fost agresați de polițistul Stelian Stîrcu. Victimele povestesc că șeful de post din Țuglui i-a lovit fără motiv:  ”A depistat un tânăr care conducea un moped fără a deţine permis de conducere. A venit la mine să mă pun eu martor, însă am refuzat. M-a dus la mașină și m-a bruscat. A vrut să mă imobilizeze și mi-a rupt mâna. Unei vecine care a văzut totul și a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, omul legii i-a spart capul. A împins-o, iar femeia s-a lovit de o piatră, iar acum are trei copci”, a spus bărbatul.
Ion Badea a mai povestit că a țipat de durere în momentul care polițistul i-a rupt mâna: ”I-am spus că mi-a rupt mâna, dar degeaba, m-a bruscat în continuare”. Ioana Panduru a povestit şi ea că omul legii a bruscat-o fără motiv: ”Am sărit să îmi apăr soțul, care a vrut să îl scape pe Ion Badea din mâinile polițistului. Stelian Stîrcu m-a împins, iar eu am căzut și m-am lovit de o piatră. Am trei copci acum și nici nu mă simt foarte bine”, a povestit femeia. Cei doi bătrâni au declarat că vor depune plângere împotriva polițistului care i-a lovit.
Șeful de post din cadrul Postului de Poliție Țuglui a declarat că nu a lovit pe nimeni: ”În această dimineaţa comanda Inspectoratului a declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Poliţistul a raportat încă de ieri acest eveniment”, a declarat Amelia Căprărin purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Ulterior, Stelian Stîrcu a solicitat prin raport eliberarea din funcia de șef de post la Postul de Poliție Țuglui, urmând a fi numit într-o funcție inferioara. În funcție de rezultatul cercetărilor efectuate unitatea de parchet competentă, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj urmează să se pronunțe în legatura cu săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă de către agentul de poliție.”, a precizat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.
                                                                                                                                                                                                                                               Sursa: lupamea.ro


1 COMENTARIU

  1. #1
    A~~
    Junior
    Data de inscriere
     09-07-2012
    Mesaje
    60

    Asta nu scapa intreg, daca facea asta cu parintii mei!
    Eu ma intreb de ce sunt asa prosti si sclavi oamenii de prin satele astea si nu ii dau afara din sate pe acesti jegosi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.