SCM U Craiova – Farul Constanţa, Mâine De La 19.30

SCM U Craiova – Farul Constanţa, Mâine De La 19.30

342
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Luni, 4 februarie, de la ora 19.30, baschetbaliștii antrenați de Andelko Mandic întâlnesc în Sala Polivalentă pe Farul Constanța într-meci din cadrul etapei a XX-a din Liga Națională.

Neînvinşi în returul campionatului, alb-albaştrii promit din nou spectacol pentru spectatorii care cu siguranţă vor umple Polivalenta din Bănie şi vor obţine încă un succes în Liga naţională. Deși la prima vedere pare un meci accesibil, cu siguranță partida va fi mult mai dificilă decât pare, întrucât tocmai echipele mici pun cele mai mari probleme.

Cu o victorie SCM U Craiova va rămâne pe locul secund și se va afla la un punct peste Mureș Tg Mure, echipă care a pierdut surpinzător la Giurgiu.

Până în prezent, Craiova și Farul s-au mai întâlnit în două rânduri, ambele partide disputate pe malul mării. Prima a avut loc în Cupa României și câștigată de alb-albaștrii cu 80-58, iar cea de-a două în turul campionatului (85-68 pentru SCM U Craiova).

Partida de mâine va fi transmisă în direct de Digi 24 Craiova și va fi arbitrată de Faur Alin Mircea, Stoica Ciprian și Dima Gabriel.

 

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.