Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

385
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Vineri, 01.02.2013, ora 14:45, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Greceşti l-au depistat pe N.ALIN, 21 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Celei în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

 

 

La data de 01.02.2013, ora 22:20, în oraş Segarcea, politisti ai formaţiunii rutiere împreună cu lucrători din cadrul Secţiei Nr. 14 Bârca l-au depistat în trafic pe I.ALIN, 30 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din luna noiembrie 2012.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice.

 

 

În  data de  02.02.2013, în Segarcea, pe strada Republicii, lucrători din cadrul Poliţiei oraş Segarcea şi Secţiei 14 Poliţie Bârca aflati in executarea atributiilor de serviciul l-au depistat în trafic pe R.GHEORGHE, 23 ani, din comuna Giurgiţa, Dolj,  în timp ce conducea un autoturism  avand o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lui R.GHEORGHE iau fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie peste limita legala.

 

 

În noaptea de 02/03.02.2013, ora 01.50 , agenţi de poliţie din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe V.PETRU, 57 ani, din Craiova în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Strada Carol I, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lui V.PETRU i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi pe numele său a fost întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002-R.

 

 

În aceeaşi noapte, efective ale Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe O.NICUȘOR, 32 ani, din Craiova în timp ce conducea un autovehicul, pe strada Arieș din Craiova, având permisul de conducere anulat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform OUG 195/2002 R.

 

  •  

 

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 2 Breasta în timp ce efectuau atribuţiile de serviciu îmrpeună cu jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova l-au depistat în trafic pe G.MIHAI, 27 ani, din comuna Brabova, Dolj care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG nr. 195/2002 R, iar la definitivarea cercetărilor dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, cu propuneri corespunzatoare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.