Salarii de mii de euro pentru specialişti IT, în Malta

Salarii de mii de euro pentru specialişti IT, în Malta

432
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cerinţe: diplomă în IT sau echivalent, cel puţin patru ani experienţă în programare X++, limba engleză la nivel avansat, capacitatea de a discerne aspectele cheie şi de a se ocupa de ele în mod eficient, excelente competenţe organizaţionale, cunoştinţe foarte bune ale zonelor funcţionale ale Dynamics AX, precum şi testarea lor, logică şi sistematică în abordare pentru sarcini şi planificare, capacitatea de a comunica cu oamenii privind diverse expertize tehnice. Se oferă în schimb un salariu cuprins între 20.000 şi 24.000 de euro pe an, în funcţie de pregătirea persoanelor selectate, bonusuri guvernamentale, se asigură zborul către Malta şi cazare la hotel pentru primele zece zile.

Persoanele interesate trebuie să trimită un CV model europass în limba engleză, însoţit de scrisoare de intenţie la careers@crimsonwing.com, către Director Manager James Bonello, până în 31 martie.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.