Tânără în comă la Spitalul de Urgenţă Craiova după o operaţie de...

Tânără în comă la Spitalul de Urgenţă Craiova după o operaţie de cezariană

414
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 CRAIOVA. O tânără de 26 de ani se zbate între viaţă şi moarte la Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce, în urmă cu două săptămâni a suferit o operaţie de cezariană. Tânăra a intrat în comă aseară, iar medicii spun că se fac eforturi pentru a fi ţinută în viaţă. Familia doljencei îi acuză pe medici de neglijenţă şi spun că la Spitalul Filantropia, unde a născut, li s-a spus că ar avea gripă, în timp ce la Spitalul de Urgenţă nimeni nu le spune un diagnostic.

Victorina Buzatu, în vârstă de 26 de ani, din comuna Coșoveni, a născut, prin cezariană, în urmă cu două săptămâni o fetiță, la Spitalul Filantropia din Craiova, iar imediat după operație a început să se simtă rău. Rudele tinerei au declarat că medicii de la Spitalul Filantropia le-au spus că are gripă porcină. Tânăra a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, iar familia ei spune că medicii nu le spun exact de ce suferă.

Reprezentanţii spitalului spun că se fac investigaţii: ”Medicii îi fac investigații amănunțite, însă deocamdată nu se știe cu exactitate cauza ce a generat starea pacientei”a spus dr. Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Județean din Craiova.

 

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-04-2011
    Mesaje
    15

    groaznic

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    461

    Se intampla des in Romania. De ce?
    Simplu. Pentru ca 90% din medici sunt retardati. Multi nu stiu sa scrie cat de cat romaneste, iar altii se scarpina-n c…r si dupa aia iti baga degetul in rana.
    Voi nu vedeti ce mizerie este in spitale? Daca ar fi medici adevarati, ar accepta sa lucreze in mizerie? Nu.
    Medici de Somalia, gandaci, sobolani, carpe imputite, angajati care arata ca tzaica Veta si ca nea Gicu si care fura ce apuca…
    Nu e …UE de vina, ci poporul asta primitiv .

  3. #3
    g0d
    di'hor
    Data de inscriere
     16-03-2011
    Mesaje
    950

    medicii adevarati lol au plecat in anglia, germania etc

    a€zO babAƒ murdarAƒ pe picioare, care stAƒ A®n faA£a icoanei Maicii Domnului A®n bisericAƒ, faA£Aƒ de un laureat al premiului Nobel ateu a€ baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, Aƒsta moare aAŸa, dihor.a€- Petre EsuE›ea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.