Primăria Craiova trimite mesaje din viitor…

Primăria Craiova trimite mesaje din viitor…

558
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Craiova a anunţat, din nou, după ce a făcut-o şi cu o săptămână în urmă, pe site-ul propriu, că Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dolj a luat decizia de încadrare a proiectului „Reamenajare Grădină Zoologică Craiova” propus a fi amplasat în Parcul „Romanescu”.

Dat fiind faptul că azi suntem în 4 februarie 2013, iar anunţul este datat 5 februarie 2013, nu suntem siguri când s-a hotărât APM-ul să ia hotărârea de încadrare a proiectului cu pricina (important e că a luat-o) ori dacă cineva din Primăria Craiova prevede viitorul.

Pentru cei interesaţi, „proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Dolj, str. Petru Rareş, nr. 1, în zilele de luni – vineri, între orele 09.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmdj.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 28.01.2013„, după cum se precizează în anunţul municipalităţii.

Adică, cei interesaţi trebuie să ştie că perioada de depunere a unor eventuale observaţii s-a încheiat de aproape o săptămână…

P.S.: Între timp, data anunţului a fost modificată.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.