Simcelescu, instalat la conducerea APIS Dolj

Simcelescu, instalat la conducerea APIS Dolj

581
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectul Marius Deca şi subprefectul Ionel Ciobotea l-au instalat azi în funcţie pe noul director al APIS Dolj, Marius Simcelescu.

Deşi nu a fost prezentă la învestirea noului şef al agenţiei, fosta directoare Daniela Dobrin a fost pomenită de cei din conducerea prefecturii.

“Ţin să adresez felicitări atât foste conduceri şi dumneavoastră angajaţilor pentru modul în care s-a desfăşurat până acum activitatea în instituţie, în ciuda faptului că aţi avut parte în ultima perioadă de mai multe restructurări şi că personalul este destul de redus având în vedere că agenţia se ocupă de legea 416, respectiv de dosarele de ajutor social de la 111 primării. Suntem pe primul loc în ţară la ajutoare sociale şi la şomaj, lucru care nu ne încântă, dar sperăm ca în perioada următoare, alături de doamna primar şi de preşedintele CJ Dolj să atragem acei investitori care să ne permită să schimbăm această stare de lucruri”, a declarat prefectul de Dolj, Marius Deca.

simcelescudecacioboteaapis dolj 1 Simcelescu, instalat la conducerea APIS Dolj   VIDEO poze

Marius Simcelescu s-a declarat onorat de funcţia primită, asigurându-i pe reprezentanţii administraţiei judeţene de loialitatea angajaţilor APIS Dolj.

“Ştiu că mulţi dintre administraţiei locale, mă refer în primul rând primarii, sunt tentaţi să ne minimalizeze importanţa, poate şi pentru că suntem atât de puţini. Vreau însă să vă aduc aminte că suntem o instituţie care face plăţi la nivelul a 3000 de miliarde de lei vechi anual. Şi facem asta fără ca inspectorii de la Curtea de Conturi să ne găsească vreo problemă. Chiar şi acum trebuie să vină un nou control, dar nu ne facem probleme, pentru că la noi personalul este vechi, este rutinat şi activitatea se desfăşoară tot timpul corect. Ţin să vă asigur de loialitatea întregului colectiv al agenţiei”, a spus Marius Simcelescu.

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.