Enceanu cântă acum la Tribunal. Procese cu Ansamblul “Maria Tănase” şi Primăria...

Enceanu cântă acum la Tribunal. Procese cu Ansamblul “Maria Tănase” şi Primăria Craiova

426
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul director al Ansamblului “Maria Tănase” din Craiova, Constantin Enceanu, a dat în judecată după destituire atât instituţia pe care a condus-o până în octombrie 2013, cât şi municipalitatea craioveană.

Enceanu a deschis două procese după ce şi-a pierdut postul de director, prin decizia consiliului local municipal din 19 octombrie 2012: unul intentat Ansamblului “Maria Tănase”, privind “obligaţia de a face”, celălalt primăriei Craiova, primarului Lia Olguţa Vasillescu şi consiliului local municipal, având ca obiect “anularea unui act administrativ” – cel mai probabil hotărârea CLM prin care se aproba raportul de evaluare a activităţii managerului Enceanu şi, implicit, destituirea acestuia.

Acţiunea împotriva ansamblului a fost depusă pe data de 4 decembrie 2012, în timp ce procesul cu consiliul local şi primăria datează din 15 ianuarie 2013.

Potrivit actualului director de la “Maria Tănase”, Constantin Enceanu solicită întoarcerea pe statul de plată al ansamblului, în postura de solist.

“Nu ştiu pentru ce a dat în judecată primăria. Nouă ne solicită să fie repus îm situaţia anterioară, care, în opinia sa, este cea de solist. Acest lucru nu este posibil însă, întrucât acest post de solist nu există. Nu exista nici pe vremea când domnul Enceanu era director”, a declarat Oana Bică.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-02-2007
    Mesaje
    11

    2012 nu 2013

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.