Tavi Mateescu: Poate se modifică OUG 63/2010 şi vom angaja mai mulţi...

Tavi Mateescu: Poate se modifică OUG 63/2010 şi vom angaja mai mulţi poliţişti locali

405
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

vasilescu.mateescumischianu Tavi Mateescu: Poate se modifică OUG 63/2010 şi vom angaja mai mulţi poliţişti locali poze

Circa 170 de persoane ar trebui să mai angajeze Poliţia Locală din Bănie pentru a nu avea de suferit la capitolul personal. În prezent, pe ştatele lor de plată,  figurează, ca remuneraţi, un număr de 298 de persoane dintre care doar 278  exercită funcţia de poliţist local. Angajări sunt dorite în orice moment de şeful Poliţiei Locale, Tavi Mateescu, însă legislaţia în vigoare nu-i permite acest lucru.  Mai exact prin OUG 63/2012 se stabileşte numărul maxim de posturi ca fiind calculat 1 la 1000 de locuitori. Acesta este şi impedimentul pentru care Mateescu este legat de mâini când vine vorba să mai angazele poliţişti locali.

“Aceeaşi situaţie este în toată ţara. Am discutat cu ceilalţi colegi şi se confruntă cu probleme similare. Din păcate nu avem ce face pentru că unde-i lege nu-i tocmeală. Poate se modifică OUG 63/2012 şi atunci vom putea funcţiona la capacitate normală, zic eu şi să avem circa 450 de poliţişti comunitari”, a declarat Tavi Mateescu.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.