Incendiu la o magazie cu materiale combustibile

Incendiu la o magazie cu materiale combustibile

361
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit astăzi, în jurul orei 10.15, cu două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, în comuna Brebeni, la stadionul din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie cu materiale combustibile.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără la materialele combustibile aflate în magazie, pe o suprafață de aproximativ 8 mp, cu posibilitate de propagare și la celelalte încăperi învecinate (atelier tâmplărie și vestiar bază sportivă). Militarii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului și în vederea evacuării bunurilor din magazie . Intervenția a durat aproximativ 40 de minute, fiind distruse de flăcări materialele combustibile depozitate în magazie (lemn, textile, mase plastice, cauciuc) și inundate cu fum încăperile adiacente. Valoarea estimată a bunurilor distruse este de 1000 de lei, iar a celor salvate de 50.000 lei (atelier tâmplărie pvc si aluminiu, vestiar bază sportivă, mobilierul și bunuri din acestea). Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetărilor preliminare, o constituie utilizarea unui mijloc de încălzire nesupravegheat.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Mesaje
    146

    Stima, pentru brigazile de pompieri. Probabil singuri care isi mai fac datoria in Romania, punindu-si viata in pericol.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.