Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

399
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

La data de 05.02.2013,  în jurul orei 10.00, agenţi ai Postului de Poliţie Gighera l-au depistat în trafic, în satul Nedeia, pe V.ADRIAN, 28 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002R.

 

 

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 11.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe S.ILIE, 40 ani, din Craiova care a condus un moped cu o  capacitate cilindrică de 49 cm3, pe bd-ul Râului, din Craiova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

 

În aceeaşi zi, ora 13.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe G.CONSTANTIN, 18 ani, din Târgu Cărbunești, Gorj care a condus un moped, pe Calea București din Craiova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Efectivele Biroului Rutier Craiova l-au depistat, în aceeaşi zi, pe S.MIHAI, 56 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe strada România Muncitoere, având o concentrație de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale conform OUG 195/2002R.

 

 

Ieri, 05.02.2013, ora 1020, pe DJ 606D Pietroaia-Urdiniţa, a fost depistat G.MIHAI, 27 ani,  din comuna Brabova, Dolj care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

 

În noaptea de 05/06.02.2013, ora 00.30, o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție fiind în serviciul de patrulare l-a depistat pe V.ALEXEI, 46 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul  expirat. I-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lui V.ALEXEI i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovheicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.