O seară magică alături de Mike Godoroja

O seară magică alături de Mike Godoroja

430
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La Vida Bistro (fostul Cafe Agop) găzduieşte miercuri, 13 februarie, Diavolul şi Robert Johnson, noul spectacol marca GODOROJA pentru cluburi, un concert prin care publicul pătrunde în povestea BLUES- ului. Barul se găseşte pe str. Traian Demetrescu nr. 10, iar rezervarile se fac la numărul 0723.21.59.59.

DIAVOLUL SI ROBERT JOHNSON – Noul spectacol marca GODOROJA pentru cluburi, un concert prin care publicul patrunde in povestea BLUES- ului.

Robert Leroy Johnson s-a nascut pe 8 mai 1911 si a trait numai 27 de ani, fiind spranumit de catre urmasi drept “geniul blues-ului”, iar povestea lui este purtatoarea unui mit care de-a lungul vremii s-a intarit cu numeroase variante.

Keith Richards, chitaristul de la Rolling Stones spunea fara rezerva “Vrei sa stii care e treaba cu blues-ul ?…ei bine asculta Robert Johnson!” , iar Eric Clapton declara “ Robert Johnson este cel mai important artist de blues care a trait vreodata!”

Mike nu numai canta blues-ul, ci il si “povesteste” intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru in care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.

Iata echipa MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT 2013 :

# Mike Godoroja / voce, kazoo, percutie
# Alex Visan / Ghitare (acustica si electrica), mandolina, bouzouki, instrumente imposibile
# Mihai Tacoi / ghitare (acustica si electrica) , banjo, mandolina, dulcimer, bouzouki, slide, pian, acordeon
# Robert Ardeleanu / Bas, bottle bass, mexican bass, pian, percutie
# Vali Vatuiu / tobe, percutie

Unde? In Craiova, La Vida Bistro Fostu’ Agop, str. Traian Demetrescu nr. 10, Craiova.
Rezervari 0723.21.59.59.
Pret bilet: 20 lei



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.