Serviciul de Investigare a Fraudelor – flagrant evaziune fiscală

Serviciul de Investigare a Fraudelor – flagrant evaziune fiscală

404
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de ieri, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, prevăzută de art. 9, lit. a din Legea 241/2005, în baza unor informaţii furnizate de Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Dolj, a fost surprins în flagrant, de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, în oraşul Dăbuleni, Dolj, D.DANIEL, 38 de ani, din Craiova, în timp ce îi vindea unui bărbat din Craiova suma de 500 Euro.

Asupra învinuitului au fost găsite cu ocazia controlului corporal şi într-o geantă situată în maşina proprietate personală, sumele de 25.718 lei, 1.350 Euro şi 20 lire sterline folosite în activitatea de schimb valutar ilegal.

Tot în aceeaşi zi, în baza autorizaţiei emisă de Tribunalul Dolj în acelaşi dosar penal, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la domiciliul învinuitului, ocazie cu care a fost identificată suma de 7.222 lei, 190 Euro şi 7 USD, bani despre care există suspiciuni că sunt folosiţi în activitatea de schimb valutar ilegal desfăşurată de D.DANIEL pe raza oraşului Dăbuleni.

Sumele de bani susmenţionate au fost ridicate în vederea cercetărilor, care continuă pentru stabilirea activităţii infracţionale cu autorul în stare de libertate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.