ISU „Oltenia” – 16 intervenţii în numai 24 de ore

ISU „Oltenia” – 16 intervenţii în numai 24 de ore

1.240
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Oltenia” Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 16 cazuri într-un interval de 24 de ore.

Aseară, în jurul orei 19.00, pompierii din Craiova au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodăria din satul Soceni, comuna Tălpaş.

Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta la întreaga locuinţă, cu posibilitate de propagare la locuinţele învecinate. Din cauza focului deschis în spaţii închise, au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, obiecte de mobilier din două camere şi îmbrăcăminte.

pe de altă parte, Servicul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 1 intervenţie.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) –4 intervenţii.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 6 intervenţii.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet – 1 intervenţie.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    281

    Atentie cu sobele cu uite unde se ajunge

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.