Locurile de joacă, prioritate pentru primarul Craiovei

Locurile de joacă, prioritate pentru primarul Craiovei

702
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reamenajarea locurilor de joacă din Bănie reprezintă una dintre priorităţile edilului-şef Olguţa Vasilescu. În prezent, funcţionarii din subordinea primăriţei încearcă să găseascăsoluţii pentru a aloca o sumă suficientă pentru locurile de joacă. “Anul trecut a fost distribuită o sumă de 1 miliard de lei vechi pentru  110 – 115 locuri. Din păcate, deşi banii au fost epuizaţi, s-a reuşit doar realizarea lucrărilor de întreţinere a locurilor de joacă.  Să ne gândim că doar vopsirea unuia singur poate ajunge şi la 1500 de lei. Pentru doamna primar însă aceastea reprezintă una dintre priorităţi şi spun asta deoarece, în calitate de mamă, îi înţelege foarte bine pe părinţii din Craiova”, a declarat Ionuţ Pârvulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

Actuala conducere a amenajat deja cap – coadă două locuri de joacă, în mandatul său, banii fiind obţinuţi din sponsorizări. Este vorba de locurile de joacă din cartierele Brazdă şi 1 Mai, fiecare având alt design. Un altul va fi amenajat, cel mai probabil, în această primăvară.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.