Restricţii de circulaţie în zona Pan Group. Societatea îşi strânge utilajele

Restricţii de circulaţie în zona Pan Group. Societatea îşi strânge utilajele

1.033
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Circulaţia rutieră va fi restricţionată mâine, 9 februarie 2013, în intervalul orar 08.00-14.00, pe Strada Sărari, în zona Pan Group, ca urmare a cererii adresate Primăriei Craiova de către societatea amintită, pentru încărcarea unor utilaje cu ajutorul unei automacarale.

Reamintim că, luna trecută, Pan Group Craiova a vândut o parte din active către Tymbark, însă nu se cunosc detalii referitoare la această posibilă vânzare, care, de altfel, nu a fost confirmată oficial de patronat. Cert este că o parte dintre utilaje au fost demontate şi urmează să fie transportate de la fabrica din Craiova.

Conform unui comunicat al autorităţii locale, acordul de restricţionare a circulaţiei a fost aprobat cu următoarele condiţii:
– Se va respecta de către solicitant schema de semnalizare aşa cum a fost avizată de Poliţia Rutieră precum şi “Normele metodologice privind condiţiile de închidere a circulaţiei şi de instituire a restricţiilor de circulaţie în vederea executării de lucrări în zona drumului public şi/sau pentru protejarea drumului”, aprobate prin Ordinul comun MI-MT nr.1112/411, publicat în Monitorul Oficial nr.397/24.08.2000;
– Solicitantul va delimita strict zona de intervenţie şi va asigura variante de acces auto alternative pentru locatari, pentru autobuzele în al căror itinerar se află str. Sărari sau pentru eventuale situaţii de urgenţă;
-Solicitantul răspunde civil, administrativ, contravenţional sau penal (după caz) pentru eventualele evenimente rutiere sau pagube materiale datorate desfăşurării lucrărilor, semnalizării şi delimitării necorespunzătoare a acestora, sau nemenţinerii şi neasigurării semnalizării rutiere pe întreaga perioadă de desfăşurare a lucrărilor;
– Dacă este cazul, se va solicita asistenţă de specialitate din partea deţinătorilor de reţele de utilităţi, în vederea executării lucrărilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.