Victorie Senzațională, Danubius Galați – SCM Craiova 29-30(16-14)

Victorie Senzațională, Danubius Galați – SCM Craiova 29-30(16-14)

767
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Echipa de handbal SCM Craiova a obținut o victorie extrem de importantă în Liga națională de handbal după ce a învins, în deplasare, pe Danubius Galați cu 30-29 după ce la pauză galațencele au condus și cu patru goluri diferență.

Echipa craioveană a terminat partida în 4 jucătoare, Cristina Florica a luat cartonaș roșu, iar Dana Băbeanu a fost eliminată pentru două minute. Cu această victorie situația în subsolul clasamentului se lipezește, iar următoarele partide pot fi abordate cu mare multă liniște de elevele lui Bogdan Burcea.

Cea mai bună jucătoare a echipei noastre a fost Alexandra Gogoriță cu 9 goluri.

La finalul întâlnirii de la Galați, tehnicianul Bogdan Burcea ne-a declarat în exlusivitate: “A fost un meci exact cum anticipam foarte greu, felicit echipa pentru devotamentul de care a dat dovadă. Am avut puterea să revenim după ce am fost conduși până în minutul 40 la patru goluri. Trebuie să o felicit și pe Ionica Munteanu care a închis poarta pe final și care a avut câteva intervenții senzaționale. Per total evoluția echipei a fost la superlativ.”

 

Sursa: ghidsportiv.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.