Accident între blocuri

Accident între blocuri

754
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O craioveancă a ajuns, duminică la prânz, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Elena Farago, în cartierul Craioviţa Nouă, chiar în apropierea Şcolii Generale nr. 34 „Eugeniu Carada”. Tânăra se afla la volanul unui autoturism Ford când a fost lovită de o autoutilitară. În urma impactului dintre cele două maşini, conducătoarea auto a suferit leziuni. Martorii accidentul au sunat la 11 2 şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dolj s-a deplasat la faţa locului. Aici au ajuns şi două echipaje de poliţie, unul de la Secţia 5 Poliţie Craiova şi altul de la Biroul Poliţiei Rutiere Craiova. Oamenii legii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    298

    La cat mai putine de astfel de evenimente

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Mesaje
    162

    Permis obtinut pe bani, la „apelul bocancilor”. Ca marea majoritate in Romania.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-10-2005
    Locatie
     London, United Kingdom, United Kingdom
    Mesaje
    41

    neatentia sau graba , de cele mai multe ori , duce la astfel de evenimente neplacute !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.