Programul Echipelor Craiovene Pentru Această Săptămâmă

Programul Echipelor Craiovene Pentru Această Săptămâmă

337
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 5,00)

În această săptămână intră în scenă toate cele cinci echipe ale clubului Sport Club Municipal, doar două dintre ele vor disputa jocuri pe teren prorpiu.

Echipa de handbal SCM Craiova va întâlni, vineri, 15 februarie de la ora 18.00 pe ocupanta poziției secunde în Liga Națională, HCM Baia Mare. Meciul se va disputa în Sala Polivalentă și va fi transmis în direct de Digi24 Craiova.

Echipele de volei masculin și feminin vor juca ambele în deplasare, sâmbătă, 19 februarie. Fetele vor avea o misiune mai ușoară, urmând a întâlni pe CSM Sibiu, într-un meci ce se va disputa de la ora 16.00. Elevii lui Dănuț Pascu au o misiune mult mai dificil, alb-albaștrii vor juca la Dej cu Unirea, într-un meci foarte important pentru ambele echipe.

Baschetbalistele antrenate de Milan Nisic vor juca tot în deplasare, sâmbătă, 19 februarie, de la ora 18 cu una dintre cele mai bune echipe din Liga Națională, Spesi Sf Gheorghe.

În fine, duminică seara, de la ora 20.00, în scenă intră echipa momnetului. Baschebaliștii craioveni vor juca în Sala Polivalentă cu BC Tg. Mureș, într-un meci transmis în direct de Digi24 Craiova.

Sursa: ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    290

    Bafta la urmatoarele meciuri

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    737

    Mult noroc …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.