Bizarre Bazaar, editia a VI-a

Bizarre Bazaar, editia a VI-a

372
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

De dragoste multe si nemarunte, de Dragobetele care saruta fetele!

 

Pentru ca zilele inchinate Dragostei cer cadouri numai bune de pastrat la inimioara, Asociatia CAROUSEL PROJECT organizeaza in urmatoarea perioada patru zile de targ handmade, la care craiovenii vor gasi, dupa gust si buzunar, produse cu specific iubaret.

Primele trei zile – 12, 13 si 14 februarie – se adreseaza Valentinilor si Valentinelor cu chef de sarbatoare americana.

A patra zi – 24 februarie – e de chipesul Dragobete, autohton, neastamparat si navalnic, petitor pentru fetele tulburate la inima si sfatuitor intelept pentru flacaii pusi pe dragosteala.  Aceasta zi de 24 va fi continuata cu targul de Martisor si 8 Martie, dupa un  program pe care il vom anunta in zilele urmatoare.

Revenind la iubirea care ne mananca zilele si economiile, va invitam, incepand de marti, 12 februarie, pana joi, 14 februarie, in English Park, unde va veti putea desfata – dupa placul inimii, desigur – cu oferta Bizarre Bazaar: podoabe de luat ochii, pentru trup, inima si cuibusor de nebunii, dar, mai ales, cu inimioare pentru toate mofturile si rasfaturile – inimioare rosii, inimioare roz, inimioare dulci, inimioare aurite, inimioare catifelate, inimioare crosetate, inimioare margelate, inimioare… inimioare… inimioare!

Expozitia va fi deschisa in fiecare zi, de la orele 9.00 ale diminetilor, pana la cele mai tarzii, pe inserat, cand intunericul va ascunde bine obrajii imbujorati de sarutari inflacarate.

Va mai retinem cu o mentiune: aceste trei zile, precum si ziua de Dragobete, dar si zilele de Martisor si 8 Martie reprezinta, laolalta, Editia  a VI-a a targului Bizarre Bazaar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.