Craiova: Amenzi de 120.000 de lei pentru poluare atmosferică

Craiova: Amenzi de 120.000 de lei pentru poluare atmosferică

1.185
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Poliţişti Secţiei 2 Poliţie Craiova, reprezentanţi ai Poliţiei Locale Craiova, jandarmi de la I.J.J. Dolj, în cooperare cu Primăria Craiova şi Comisariatul Judeţean Dolj al Gărzii de Mediu au efectuat, ieri, în cartierul Popoveni din municipiu, verificări privind respectarea legislaţiei vizând mediul înconjurător.

În urma verificărilor efectuate, administratorii a trei societăţi comerciale situate pe strada Rîului, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 120.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 211/2011.

Aceştia au fost sancţionaţi pentru poluarea atmosferică cu fum rezidual rezultat din arderea cablurilor electrice.

De asemenea, au fost întocmite acte de constatare şi se continuă cercetările cu privire la depozitarea cantităţii de circa 50 tone deşeuri pe un teren aparţinând lui Ţ.IONEL, din Craiova urmând a fi dispuse, la finalizarea cercetărilor, măsurile legale.



2 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     P'aici
    Mesaje
    558

    Decat sa le dea amenzi gigantice pe care probabil nici nu au de unde sa le plateasca mai bine le-ar da de ales intre rezolvarea problemei, pe termen mediu->lung (situatie in care nu mai trebuie sa plateasca amenda) sau plata amenzii (care probabil ar fi urmata de alte amenzi daca nu rezolva problema)..

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #2
    A%%
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    19

    Radule, ai dreptate, dar, pe moment, astia ar trebui inchisi. Astia nu platesc impozite, deci, avantaj pentru buget = zero.
    Nu se pierde nimic daca asemenea ”societati” sunt inchise. Dimpotriva, nu mai inghitim fum din arderi de plastic.
    Inchise, inchise, inchise ! ….Focare de mizerie si infractionalitate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.