Ţepar cibernetic, reţinut de poliţiştii doljeni

Ţepar cibernetic, reţinut de poliţiştii doljeni

787
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat acuzat de înşelăciuni pe internet a fost surprins de poliţişti în timp ce îşi ridica banii trimişi de victime în baza unor oferte de vânzări fictive.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au prins un bărbat de 41 de ani din Craiova în timp ce încasa de la un Oficiu Poştal din Craiova suma de 500 de lei, reprezentând valoarea a două colete ramburs expediate unor persoane din judeţele Suceava şi Maramureş, colete ce ar fi trebuit să conţină ceasuri de mână.

Bunurile respective au fost comandate de către părţile vătămate prin intermediul unui site de licitaţii specializat în vânzarea de ceasuri de mână, ca urmare a unor anunţuri de vânzare publicate de către FLORIN P.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că suspectul, prin intermediul a două site-uri de vânzări online, postase anunţuri de vânzare fictive de ceasuri de mână, obiecte de încălţăminte şi îmbrăcăminte aparţinând unor firme recunoscute, bunuri pe care însă nu le deţinea.

Prin această metodă, în ultimele patru luni, au fost înşelate peste 40 de persoane, din diferite judeţe ale ţării, prejudiciul cauzat fiind estimat în prezent la aproximativ 30.000 lei.

În sarcina lui P.FLORIN a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, fiind dispusă reţinerea sa pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.