Craiova: Protest inedit cu piese auto, în faţa unei firme de asigurări

Craiova: Protest inedit cu piese auto, în faţa unei firme de asigurări

673
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Un tânăr a protestat timp de trei ore în fața unei societăți de asigurări din Craiova. Alexandru Tudorică a declarat că deși are poliță CASCO, societatea nu vrea să îi plătreasca reparația autoturismului.

Anul trecut, în luna decembrie, craioveanul a fost implicat într-un accident de circulație. Cum avea asigurare CASCO și-a dus autoturismul un BMW Seria 1 la reparat. Societatea nu a vrut, însă, să îi mai plătească dauna, iar din această cauză tânărul a protestat timp de trei ore. „Proprietarul service-ului auto nu a vrut să îmi mai înapoieze mașina dacă nu plătesc reparația. Firma de asigurări m-a rugat să achit eu contravaloarea, iar după aceea să îmi recuperez banii de la ei. Am plătit suma de 14.600 de lei, iar acum au lăsat-o așa. Zi de zi mă poartă pe drumuri și nu vor să îmi spună nimic concret. Eu am adus toate piesele pe care le-am schimbat în fața instituției. Este o formă de protest și sunt gata să stau aici până îmi vor rezolva problema. Cineva trebuie să îmi dea banii înapoi. Nu este normal așa ceva”, a spus Alexandru Tudorică.

Administratorul service-ului a declarat că nu a încălcat absolut deloc legea. „Inspectorul de la asigurări nu a vrut să mai discute cu noi. Nu i-am dat mașina înapoi tânărului până nu a plătită reparația”, a spus George Rusescu.

Reprezentanții firmei de asigurări din Craiova i-au promis tânărului că îi vor înapoi banii pentru reparația autoturismului BMW Seria 1.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.