Handbalistele se la SCM Craiova au pierdut. Pe mâna lor!

Handbalistele se la SCM Craiova au pierdut. Pe mâna lor!

904
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,50)

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a fost învinsă, ieri seară,  la scorul 17-31, de HCM Baia Mare, într-un meci din Liga Națională. Diferenţa de goluri a fost semnificativă, dar se poate spune că la ea au contribuit şi cei doi arbitri care, în repetate rânduri, au fluierat în avantajul echipei băimărene.  Totodată, şi-au spus cuvântul lipsa de concentrare a fetelor noastre, jocul (aproape inexistent) pe extreme şi prezenţa ştearsă de pe teren a lui Gogoriță și Amariei. Cea mai bună marcatoare a Craiovei a fost Cristina Florica, cu 5 goluri (4 din 7m). De partea cealaltă, Rudics a înscris 10 goluri, iar Melinda Geiger 7 goluri.

Bogdan Burcea, antrenorul echipei SCM Craiova s-a arătat foarte supărat din cauza brigăzii de arbitri care a condus meciul de aseară, disputat cu ocupanta locului secund din clasamentul Ligii Naţionale. Acesta a declarat la conferinţa de presă de după mei că „(cei doi arbitri n.r.şi-au bătut joc de o echipă, de un public fantastice. Nu vor mai călca pe aici cât sunt eu antrenor. Vă asigur!„.

Din nefericire, neputinţa jucătoarelor noastre nu poate fi pusă pe seama arbitrajului. Jocul în sine a fost defectuos şi poate nu ar strica să lucrăm mai mult la mentalitate. De altfel, „norocul” ţine cu cei mai buni, ceea ce handbalistele din Bănie nu au putut demostra aseară.

De apreciat că publicul craiovean demonstrează că ştie să-şi susţină echipele, chiar dacă nu ies mereu învingătoare. Aproximativ 3.300 de oameni le-au aplaudat şi susţinut continuu pe handbalistele craiovene. Din nou, nota zece publicului spectator!



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2260

    pacat!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.