PDL-iştii de la Dolj nu o vor pe Elena Udrea

PDL-iştii de la Dolj nu o vor pe Elena Udrea

1.099
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,33)

Democrat-liberalii doljeni sunt radicali atunci când vine vorba despre alegerea noului președinte al partidului. Niciunul dintre reprezentanții la Congres, de la Dolj, nu va vota cu “un fost ministru care nici nu știe unde este sediul partidului la Dolj”.

Democrat-liberalii doljeni susțin că Elena Udrea (foto: alături de Gheorghe Marinescu, mmbru PDL Dolj, director al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Craiova) va lua zero voturi de la doljeni. Deputatul Ștefan Stoica susține că fostul ministru al Guvernului Boc nu va fi susținută de delegații care vor merge la congres. “Poate dacă mai erau domnii Solomon și Vișan în partid, ar fi luat două voturi. Ce așteptări să ai de la PDL Dolj, dacă ai fost în Craiova și nici nu știi unde este sediul partidului”, a spus Stoica.

Democrat-liberalii mai spun că viitorul șef al partidului nu se alege la televizor, ci va fi ales de peste 5000 de delegați care vor merge la congres.

Sursa: www.oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-08-2011
    Mesaje
    25

    D-nul Gheorghe Marinescu, din cate stiu eu, nu mai este membru PDL. L-am vazut pe la UNPR cu d-nul Bica si Genoiu, a fost alaturi de Solomon la alegerile locale din iunie.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    479

    de fapt sunt ei atat de imbarligati cu clica locala incat nici nu stiu pe cine mai au…..
    LE ESTE FRICA DE MADAM UDREA ,asta ii pune sa radicalizeze lupta cu usl-eul local…
    normal ca nu le convine, doar traiesc intr-un dolce far niente sau mai bine vorba lui caragiale….sa nu se schimbe nimic….ori ai lor ori ai nostrii tot un drac….afacerile locale sa mearga….mafia locala sa traiasca…..nepotismul transpartinic sa traiasca….URRRAAAA!!!!
    Judetele din sud ,cele mai sarace,il sustin pe Blaga…
    Judetele cu nivel ridicat de viata si bogate din ardeal si vestul tarii o sustin pe Udrea.
    Voi unde ati vrea sa conduca judetul asta??Stoica ,maimutoi psdist vopsit sau Udrea????

  3. #3
    A%%
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    40

    Traim in securism murdar, criminal.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.