Kaufland2, în linie dreaptă pentru construire

Kaufland2, în linie dreaptă pentru construire

688
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noul supermarket se va deschide, în incinta fostului Competrol, în imediata apropiere a unui magazin concurent, Lidl, care are o unitate cu deschidere la strada Artileriei şi la strada Drăgăneşti, între cartierele slătinene Gară şi Steaua. Fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, a fost cel care anunţa, încă de anul trecut, că îl ajută pe investitor să obţină cât mai repede autorizaţiile necesare şi că municipalitatea va amenaja căile de acces către supermarket. Cumpărătorii care obişnuiau să vină de la celălalt capăt al oraşului în partea de jos, la Kaufland-ul de pe bulevardul Nicolae Titulescu, vor spune adio drumului lung.

Reprezentanţii Primăriei Slatina aşteaptă ca investitorul să depună documentele pentru a obţine autorizaţia de construcţie. Aşa cum au procedat şi cu ceilalţi retaileri care şi-au deschis puncte de lucru în oraş, municipalitatea se va ocupa de amenajarea căilor de acces către noul magazin.
În Slatina există supermarketuri de la retailerii Kaufland, Lidl-cu două unităţi, Penny şi Profi. De curând, Billa şi-a mai deschis un magazin, pe Aleea Muncii, pe lângă cel pe care îl avea pe strada Cornişei. Anul trecut, a fost inaugurat şi un magazin de bricolaj al băcăuanilor de la Dedeman, pe strada Cireaşov, la ieşirea din oraş spre Piteşti.

Parc Comercial Altex, la Slatina

Primarul Minel Prina a eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui complex comercial ce va fi ridicat de firma nemţeană Altex, care deţine deja un magazin în Slatina. „Parcul Comercial Altex” va fi construit în imediata apropiere a supermarketului Kaufland, de pe bulevardul Nicolae Titulescu, şi se va întinde pe o suprafaţă de 3.500 metri pătraţi. Pe lângă magazinul de electrice şi electrocasnice deţinut de firma din Piatra Neamţ, în cadrul acestui centru comercial vor funcţiona şi alte tipuri de magazine. Noua investiţie de la Slatina va duce şi la crearea de noi locuri de muncă, acesta fiind unul dintre principalele obiective ale administraţiei locale din Slatina.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.