Olguţa Vasilescu, numită preşedinte interimar al PSD Craiova

Olguţa Vasilescu, numită preşedinte interimar al PSD Craiova

959
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Olguţa Vasilescu a fost desemnată preşedinte interimar al PSD Craiova. Perioada ce urmează va fi una agitată pentru proapătul şef al Organizaţiei municipale a PSD, întrucât peste aproximativ două luni vor avea loc alegeri interne.

„Preşedinţii de organizaţii se vor transforma în preşedinţi de secţii de votare. Desigur, vor trebui constituite şi alte organizaţii în celelalte secţii de votare, care nu sunt încă acoperite. S-au transmis tot felul de mesaje, inclusiv prin intermediul unor organe de presă, că aş vrea să schimb preşedinţii de organizaţii şi vreau să transmit că nu este adevărat, doar că vor avea atribuţii pe sectoare mai mici, conform statutului şi noilor reglementări care ne-au parvenit de la Comitetul Executiv Naţional. Va trebui să avem 168 de preşedinţi de secţii de votare”, a afirmat, astăzi, Olguţa Vasilescu. Potrivit acesteia, data estimată pentru alegerile de la municipu este sfârşitul lunii martie, iar cele pentru judeţ este 6 aprilie.

Vasilescu: „Nu alergăm pe aceeaşi pistă, nu avem probleme!”

Întrebată dacă există unele disensiuni între ea şi preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, apărute pe fondul unor declaraţii care i-ar aparţine, Olguţa Vasilescu a negat. „Am spus eu asta?! Păi şi asta înseamnă că au pornit de la domnul Prioteasa? Nu, nici poveste de aşa ceva. Relaţia cu domnul Prioteasa este de notorietate, aţi văzut-o şi dumneavostră la fiecare întâlnire. Nu mergem pe acelaşi palier, nu alergăm pe aceeaşi pistă, nu avem de ce să avem probleme”, a răspuns Vasilescu.



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2269

    E groasa,s-a dat militaria jos….sa vedeti circ.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-02-2013
    Mesaje
    5

    Lia Paralia,incepe paranghelia!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-02-2013
    Mesaje
    4

    Incepe,incepe,dar cine duce sarba?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.