Popasul turistic Optaşi, cuprins de flăcări

Popasul turistic Optaşi, cuprins de flăcări

246
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Potrivit unor informaţii, în momentul izbucnirii incendiului, proprietarul popasului, împreună cu un client şi trei angajaţi se aflau în restaurant, dar nu au observat incendiul. Focul a fost văzut de un angajat al staţiei Peco din apropiere, care a sunat la 112.

La faţa locului au ajuns pompierii din Scorniceşti, cu două autospeciale, în sprijinul lor venind şi o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă de la Detaşamentul Slatina, dar şi grupa operativă condusă de Prim Adjunctul Inspectorului Şef, maiorul Adrian Tănase.

 

„Incendiul s-a propagat cu repeziciune, favorizat de elementele de construcţie inflamabile, la întregul stabiliment. S-a efectuat transport de apă în navetă de la sediul subunităţii din Scorniceşti şi de la o societate comercială aflată în apropiere”, a precizat plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 

După şase ore, în care pompierii au încercat să stingă incendiul, au ars popasul turistic din lemn pe aproximativ 300 de metri pătraţi, mobilierul din interior, instalaţia de aer condiţionat, obiecte electronice şi electrocasnice, obiecte de inventar, marfa depozitată în  restaurant şi au fost deteriorate tâmplăria din aluminiu şi instalaţia de încălzire. Pompierii încă nu au stabilit cauza probabilă a incendiului. Construcţia era asigurată.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.