ITM Dolj, fără conducere. Inspecţia Muncii cere drept la replică

ITM Dolj, fără conducere. Inspecţia Muncii cere drept la replică

1.485
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Reprezentanţii Inspecţiei Muncii au cerut, ieri, presei locale din Dolj – „publicaţii şi forumuri” – să corecteze „informaţiile apărute cu privire la persoana care îndeplineşte atribuţiile de inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj”, întrucât Cătălin Tiberius Mohora nu ocupă această funcţie. Nu că o anumită instituţie a statului, de la Dolj, ar fi dat presei, în data de 15 februarie 2013, această „informaţie”, prin intermediul unei „informări” cât se poate de oficială, pe care mass-media locală a preluat-o ca atare şi în care stă scris negru pe alb numele Cătălin Tiberius Mohora.

Craiova Forum a publicat şi o declaraţie a inspectorului şef adjunct al ITM Dolj, Cătălin Tiberius Mohora, în care a precizat că nu a fost numit oficial şi că asigură conducerea ITM Dolj împreună cu colegul său, inspector şef ajunct Răducu Mitrană, conform prevederilor legale, până când o persoană va fi desemnată să conducă temporar activitatea ITM Dolj, până la organizarea unui concurs pentru funcţia de inspector şef al acestei instituţii.

„Încă nu am primit oficial un ordin de numire. Deocamdată, sunt director adjunct şi asigur interimatul la ITM Dolj împreună cu colegul meu Răducu Mitrană, întrucât Inspectoratul trebuie să funcţioneze corespunzător indiferent de aceste chestiuni”, ne-a declarat Cătălin Mohora.

Ca atare, proasta comunicare dintre instituţiile statului nu poate fi numită „speculaţie” a presei.
În ceea ce priveşte enunţul din titlul articolului nostru, acesta a fost ales tocmai pentru că era esenţa ştirii cu pricina, bazată pe o informare a Prefecturii Dolj.

De ce nu s-a deranjat Inspecţia Muncii să transmită o informarea corectă către presă imediat ce a luat act de Ordinul de Ministru prin care s-a dispus încetarea raportului de serviciu al lui Silviu Cotigă şi a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere a Lorenei Ghiluş, în data de 14 februarie 2013, ori măcar în data de 15, nu ştim. Şi nici nu speculăm că am şti.



4 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2267

    miscare …de trupe?!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    742

    Largutza isi pune pe ai ei peste tot …

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    309

    Alti sefi,asta chiar schimba tot?

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    151

    Tot trebuie schimbat, de sus pana la femeia de servici ca asa ‘e bine’

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.