Dolj: Şcoală nouă, la Drănic

Dolj: Şcoală nouă, la Drănic

1.414
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şcoala Gimnazială din comuna doljeană Drănic a fost reabilitată cu bani de la Banca Europeană de Investiții și Dezvoltare, cu cofinanţare de la Guvernul României, prin intermediul Programului de Relansare a Infrastructurii Școlare. Modernizarea construcţiei a început în septembrie 2011 şi are cinci săli de clasă, două laboratoare (un laborator de fizică – chimie – biologie şi unul de informatică), dar şi o sală pentru bibliotecă. Aici vor învăţa 90 de elevi de clasele V-VIII.                                                                                         

Inaugurarea noului sediu va avea loc joi, 21 februarie, la ora 11.00, în prezenţa autorităților locale, reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, părinților, cadrelor didactice, elevilor și membrilor comunității locale.

Manifestarea va începe cu o slujbă de sfințire a noului sediu, ocazie cu care se vor înmâna diplome de excelență cadrelor didactice pensionare, pentru întreaga activitate depusă în slujba învățământului din comuna Drănic.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.