UPDATE: Răducu Mitran, desemnat director interimar la ITM Dolj. Inspecţia Muncii se...

UPDATE: Răducu Mitran, desemnat director interimar la ITM Dolj. Inspecţia Muncii se face de ruşine!

2.812
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Acesta ocupa funcţia de inspector şef adjunct în domeniul Relaţii de Muncă şi, potrivit unor surse, ocupă acum funcţia de inspector şef (director interimar) al Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, până la organizarea unui concurs pentru acest post. 

Pe 15 februarie a.c., Prefectura Dolj a transmis presei o informare în care era anunţat faptul că Lorena Ghiluş „şi-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de inspector şef al ITM Dolj”, întrucât a fost numită până la „încetarea suspendării de drept a raportului de serviciu al titularului funcţiei, domnul Cotigă Silviu Viorel”. În aceeaşi informare, se anunţa faptul că „începând de azi (15 februarie n.r.), inspectorul şef adjunct Mohora Cătălin Tiberius va deţine pe perioada interimatului funcţia de conducere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj„.

Informarea Biroului de Presă al Prefecturii Dolj a fost preluată de presa loc 

ală, iar pe 18 februarie a.c. (de observat că documentul este datat 17 februarie, adică duminică) Inspecţia Muncii a transmis un drept la replică în care preciza că Mohora Cătălin Tiberius nu ocupă funcţia de inspector şef şi că presa din Craiova ar fi speculat şi interpretat eronat informaţiileUrmează ca în cel mai scurt timp să fie nominalizată persoana care va coordona temporar activitatea Inspectoratului teritorial de muncă Dolj până la ocuparea prin concurs a postului de inspector şef”, se mai arăta în Dreptul la replică transmis de Inspecţia Muncii.



La o zi, în data de 19 februarie, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Muncii, Eugen Tifin, a revenit cu un e-mail, în care puncta faptul că „funcţia de inspector şef adjunct în domeniul relaţiilor de muncă la Inspectoratul teritorial de muncă Dolj este ocupată de domnul Răducu – Alexandru MITRAN”, informaţie despre care a ţinut să precizeze că „se regăsea pe site-ul Inspecţiei Muncii şi la data când aţi scris prima dată”. 

Aşadar, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Muncii, care nici el nu ştia cine este director interimar al ITM Dolj – devreme ce nu a făcut această precizare în dreptul la replică, ba, mai mult, a transmis că „Urmează ca în cel mai scurt timp să fie nominalizată persoana”,  ne-a rugat apoi „să ţinem cont de faptul că funcţia de inspector şef adjunct în domeniul relaţiilor de muncă la Inspectoratul teritorial de muncă Dolj este ocupată de domnul Răducu – Alexandru MITRAN, informaţie ce se regăsea pe site-ul Inspecţiei Muncii şi la data când aţi scris prima dată despre acest subiect” Pentru „conformitate”, Eugen Tifin ne arată şi un link, care face trimitere la foto alăturată:

http://www.inspectmun.ro/site/Inspectorate/Dolj/dolj.html” (?!?!).

Încă o dată: bâlbele instituţiilor statului nu sunt speculaţii sau interpretări eronate ale mass-media! E realitatea!

Vom reveni!

Update, 22 februarie 2013:

Surse PSD susţin că, cel mai probabil, Lorena Ghiluş va reveni la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj şi că toată bâlbâiala cu numirile şi aşa-zisele încetări de rapoarte de muncă nu au fost decât o cacealma.

Lorena Ghiluş este susţinută de o parte a PSD Dolj şi, pentru că i s-a dus buhul în instituţia pe care a condus-o aproximativ două luni, şi în afara ei, chiar şi printre ziarişti, cărora încerca să le dicteze articole „de bine” despre propria persoană, s-a încercat o mică redirecţionare a atenţiei către alte aşa-zise probleme. Spre exemplu, cea a Inspecţiei Muncii Bucureşti cu presa din Craiova, căreia îi cerea clarificări asupra unei chestiuni despre care nici măcar Inspecţia Muncii nu avea habar, pentru ca, între timp, la Craiova să se ia o decizie referitoare la repunerea Lorenei Ghiluş în fruntea ITM Dolj.

Update:

Conform deciziei venită ieri la ITM Dolj de la Inspecţia Muncii Bucureşti, datată 15 februarie 2013, Răducu Mitran este ordonator terţiar de credite, adică are atribuţii parţiale de inspector şef, până la ocuparea postului vacant de inspector şef, în condiţiile legii.

 

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    753

    Nu se mai satura … astia ar fi in stare sa tina 10 functii daca vine banu din 10 parti …

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2289

    Ne scarpinam ,olteneste.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2013
    Mesaje
    25

    Cine este tanarul?

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    321

    Inca unu care o sa se umple de bani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.