Echipa de baschet SCM U Craiova a castigat la Miercurea Ciuc

Echipa de baschet SCM U Craiova a castigat la Miercurea Ciuc

656
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

Echipa de baschet SCM U Craiova își continuă seria succeselor în Liga Națională și bifează în această seară o nouă victorie după succesul de la Miercurea Ciuc cu echipa gazdă BC Perla Harghitei cu scorul de 92-79.

Partida a fost echilibrată doar până în pauza mare, dar la reluare albii mult mai stăpâni pe situație au trecut la conducerea partidei, treptat desprinzându-se decisiv pe tabela de marcaj. Situația pe sferturi a fost 27-29, 23-19, 19-11, 23-20.

De la învingători Seals a reușit 24 puncte, Bureau a marcat 23 puncte și 10 recuperări, iar Dzambic a punctat tot 23 puncte, dar a și a avut 5 pase decisive.

De partea cealaltă, de la ciucani s-a remarcat Filipovic cu 24 puncte.

Antrenorul Andelko Mandic ne-a declarat: ” A fost un meci așa cum am anticipat un meci dificil, am început greu, dar am reușit să ne mobilizăm și să câștigăm. Am făcut câteva schimbări în formula echipei până am găsit formula câștigătoare. Urmează miercuri un meci şi mai dificil entru noi, cu CSM Bucureşti, o echipă care vine după un eşec în această etapă şi care, mai mult ca sigur, va veni la Craiova după puncte. Aşteptăm alături de noi minunatul public craiovean să ne susţină ca şi până acum. Îi aşteptăm pe toţi, din nou, în alb să vină să creăm împreună un nou spectacol sportiv în Sala Polivalentă.

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    758

    Abia astept sa ii revad la sala …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.