„Stănescu, vicepreşedinte la nivel naţional. Dacă va fi nevoie, vom bate cu...

„Stănescu, vicepreşedinte la nivel naţional. Dacă va fi nevoie, vom bate cu pumnul în masă”

342
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Paul Stănescu, vicepreşedinte PSD la nivel naţional, aceasta este solicitarea organizaţiei judeţene a partidului, exprimată de prim-vicepreşedintele Marius Oprescu. Acesta a susţinut o conferinţă de presă, alături de senatorul Darius Vâlcov. Oprescu a arătat că PSD Olt merită să aibă un vicepreşedinte, având în vedere faptul că a obţinut cele mai bune rezultate din ţară la ultimele trei rânduri de alegeri care au fost organizate.

 

„În ceea ce priveşte Congresul Naţional, aş vrea să vă anunţ că PSD Olt, prin echipa formată, va susţine ca domnul preşedinte Paul Stănescu să aibă funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional. Aşa cum am spus şi eu şi Darius Vâlcov, în repetate rânduri, considerăm că organizaţia de la Olt merită această funcţie. Mai ales că în noul statut este prins faptul că, dacă de trei ori la rând eşti în primele trei organizaţii ca rezultate, vei avea de drept funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional. Noi am fost de două ori pe locul întâi şi o dată pe locul cinci”, a declarat Marius Oprescu.

Prim-vicepreşedintele PSD Olt a adăugat că, în cazul în care nu va fi respectată solicitarea oltenilor, nu se vor da înapoi de la discuţii mai dure.

 

„Dacă acest articol din statut nu se va respecta, considerăm că merităm funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional datorită faptului că PSD Olt este organizaţia numărul unu din această regiune. Se pare că, o parte dintre vicepreşedinţi vor fi numiţi câte unul pe fiecare regiune. Luăm în calcul orice variantă, pentru că în politică totul este posibil. Susţinem candidatura domnului Paul Stănescu şi, dacă este nevoie, vom bate şi cu pumnul în masă, la Centru”, a mai spus Oprescu.


„Candidez la preşedinţia Organizaţiei Slatina”

Marius Oprescu a anunţat, cu această ocazie, şi candidatura sa la un nou mandat în fruntea organizaţiei municipale Slatina. El a arătat că rezultatele foarte bune pe care le-a obţinut echipa în fruntea căreia se află l-au determinat să-şi depună din nou candidatura.

 

„Cu această ocazie anunţ şi candidatura mea la preşedinţia Organizaţiei Slatina. Acum un an şi jumătate, veneam în faţa dumneavoastră şi vă spuneam că Organizaţia PSD Slatina va avea primar de municipiu, va avea majoritate în Consiliul Local, vom avea alegerile câştigate şi la nivelul preşedintelui de Consiliu Judeţean, vom aduce voturi de la Slatina şi nu vom mai veni cu minus la nivelul Consiliului Judeţean şi consilierilor, vom avea deputaţi şi senatori de Colegiul Numărul 1. Toate aceste lucruri s-au întâmplat. Mulţumim întregii echipe formate la Slatina şi electoratului”, a declarat el.

Senatorul Darius Vâlcov a ţinut să precizeze că nu va candida pentru nicio funcţie de conducere la nivel judeţean, concentrându-se pe activitatea parlamentară.

 

„Nu este în planul meu să candidez la Conferinţa judeţeană. Eu cred că cei care avem funcţii, mai ales la nivel parlamentar, şi stăm mai mult timp la Bucureşti, ar trebui să-i lăsăm pe alţii care chiar stau aici şi pot să se ocupe de partid”, a declarat Vâlcov.

Conferinţa Judeţeană a PSD Olt se va desfăşura pe 5 aprilie, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, 450 de delegaţi fiind aşteptaţi. La Slatina, alegerile se vor desfăşura pe 30 martie.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.