Bachet(F): SCM U Craiova – U CSM Oradea 97-54

Bachet(F): SCM U Craiova – U CSM Oradea 97-54

473
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Baschetbalistele de la SCM U craiova au avut în această după-amiază cel mai ușor meci din Liga Națională, învingând fără probleme ultima clasată, Universitatea CSM Oradea cu scorul de 97-54(25-12, 24-13, 20-8, 28-21).

Cu un lot în mare parte format din jucătoare care încă sunt la nivelul junioratului, Oradea nu a pus nicio problemă elevelor lui Milan Nicic care și-a permis să-și odihnească în ultimul sfert titularele și întroducând pe teren rezervele.

Au marcat: Borș 29p, Toma 17p, Ninu 13p, Mitov 11p, Cutaș 7p, Prlja 6p, Gavrilă și Niță 4p, Ceaușu, Funeriu și Barbu 2p pentru Craiova, respectiv Vlaicu 22p, Gavra 14p, Adi 10p, Țigan 4p, Sărăcuț și Chis 2p.

Pentru alb-albastre urmează partida cu Alexandria de pe teren propriu, un meci important în lupta pentru playoff.

Milan NISIC, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Un meci pe care l-am controlat de la un capăt la altul. O partidă în care au evoluat toate fetele şi după cum s-a văzut au făcut-o mai mult decât bine. O victorie fără emoţii, dar acum deja ne gândim la meciul cu Alexandria, un meci pe care putem şi vrem să-l câştigăm.”
GhidSportiv- Declaratie Irina Bors 

GhidSportiv – Declaratie Daria Nita

 

Sursa: ghidsportiv.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.