Autorităţile au inaugurat Serviciul pentru eliberarea pasapoartelor de la Calafat

Autorităţile au inaugurat Serviciul pentru eliberarea pasapoartelor de la Calafat

467
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Prefectul judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, împreună cu primarul municipiului Calafat, Mircea Guță, au inaugurat astăzi, la sediul Primăriei din Str. Tudor Vladimirescu, nr. 24, un punct de lucru pentru preluarea cererilor și eliberarea pașapoartelor simple.

„Acest birou este binevenit deoarece cetăţenii acestui oraş şi din localităţile învecinate vor beneficia de paşapoarte simple şi electronice la ei acasă. Este foarte important să oferim oamenilor posibilitatea de a avea cât mai multe facilităţi. Primarul municipiului Calafat, Mircea Guță a reușit să ofere calafetenilor o oportunitate pe această linie”, a spus pefectul Marius Cristinel Deca.

La noul punct de lucru al SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR PENTRU ELIBERAREA ŞI EVIDENŢA PAŞAPOARTELOR SIMPLE Dolj în municipiul Calafat preluarea cererilor şi eliberarea paşapoartelor se poate face în zilele de joi între orele 09.30-14.30, o dată la două săptămâni, începând cu data de 28.02.2013.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.