Crucea Roşie a lansat aplicaţia de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil

Crucea Roşie a lansat aplicaţia de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil

1.343
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,75)

Crucea Roşie Română a lansat, astăzi, o aplicaţie de prim ajutor, disponibilă pe telefonul mobil Iphone, destinată instruirii în acordarea primului ajutor. În data de 7 martie a.c., voluntarii filialei Dolj a Crucii Roşii Române vor organiza demonstraţii practice de utilizare a acestei aplicaţii la hypermarketul Real din Craiova.

Aplicaţia de prim ajutor are o interfaţă practică şi un meniu care oferă posibilitatea navigării uşoare şi rapide. Cele două secţiuni disponibile „Învaţă” şi „Urgenţe” ghidează utilizatorii către tipul de conţinut solicitat: informaţie care ajută în identificarea problemei, respectiv informaţie ce explică modul de acţiune odată ce problema a fost identificată.

Secţiunea „Învaţă” prezintă diverse situaţii care necesită o intervenţie de prim ajutor. Pentru fiecare dintre acestea, aplicaţia contribuie la înţelegerea şi recunoaşterea problemei, iar instrucţiunile explică modul de acţiune. De asemenea, este disponibilă „secţiunea de studiu” despre cei patru paşi esenţiali în acordarea primului ajutor, precum şi opţiunea de apelare la numărul de urgenţă 112 însoţită de indicaţii despre informaţiile esenţiale care trebuie oferite îm momentul solicitării ajutorului medical specializat.

Secţiunea „Urgenţe” este poate cea mai importantă, aceasta cuprinzând cele mai frecvente posibilele cazuri de accidente şi instrucţiuni pas cu pas menite să ajute efectiv în momentul în care salvatorul oferă primul ajutor într-o situaţie de criză. De asemenea, serviciul de urgenţă 112 poate fi apelat direct din această secţiune.

Aplicaţia de prim ajutor este disponibilă doar pentru iPhone, iar pentru fiecare descărcare real,- hypermarket donează 2 euro către Crucea Roşie Română pentru înfiinţarea Punctelor de Prim Ajutor în zonele izolate ale ţării, pentru primele 1000 de descărcări. În plus, ghidul vă permite înscrierea directă la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roşie în oraşul dumneavoastră.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    103

    Interesanta si utila aplicatia!

    LaptopNews - totul despre portabile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.