Videoclipul de prezentare al Craiovei, la toate târgurile internaţionale

Videoclipul de prezentare al Craiovei, la toate târgurile internaţionale

939
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,50)

Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, s-a întâlnit, astăzi, cu primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, la invitaţia acesteia din urmă.

„Domnia sa conduce un minister care pe noi, Craiova, ne interesează extraodinar de mult, pentru că a fost foarte bine gândită soluţia ca un minister să concentreze şi parte economică şi turismul.
Din punctul meu de vedere, fiecare dintre ambasadele noastre ar trebui să aibă pliantele de prezentare ale tuturor oraşelor din România, cu tot ceea ce înseamnă ele ca şi valoare culturală, dar şi ca valoare economică. De aceea, eu îmi doresc foarte mult ca videoclipul de prezentare al Craiovei să ruleze de acum înainte la toate târgurile internaţionale, unde România este prezentă. De asemenea, vom avea pliante de prezentare cu instituţiile craiovene, dar şi cu partea economică. În prezentare vor fi Universitatea din Craiova, Filarmonica Oltenia, Muzeul de Artă şi aşa mai departe, dar şi cu ceea ce înseamnă platforma industrială, parcul industrial – despre care nu se cunosc foarte multe lucruri, iar asta am observat la investitorii care au venit în ultima vreme la Craiova şi care nu ştiau de facilităţile pe care le oferă”, a declarat Olguţa Vasilescu, edilul-şef al Craiovei.

Maria Grapini:
„Mă bucur că am început întâlnirile cu un primar femeie. Mi-am propus să merg în fiecare capitală de judeţ, deoarece, aşa cum spunea şi doamna primar, Ministerul pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism înglobează tot.
Din punctul meu de vedere, Craiova nu este valorificată la potenţialul pe care îl are, nici din punct de vedere industrial, economic, nici al promovării ca oraş turistic şi cultural. De aceea, după discuţia concretă de astăzi, voi prelua principalele puncte tari ale oraşului. Săptămâna viitoare voi fi prezentă la Târgul de Turism de la Berlin, unde România are un stand de 500 de mp, şi voi fi bucuroasă să prezint clipul foarte bine realizat al Craiovei. Anul acesta avem 50 de astfel de târguri, la care vom fi prezenţi”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.